https://shahrvaeghtesad.ir

اخبار اقتصادیارزان‌ترین و گران‌ترین استان‌های کشور کدامند؟
شناسه خبر :1732
دوشنبه, 23 سپتامبر 2019
1197 بازدید
پ

براساس آمار وزارت کار در سال ۹۷، ۲۴ درصد درآمد خانواده‌های شهری صرف هزینه‌های خوراکی و دخانیات شده است.



ارزان ترین و گران ترین استان های کشور کدامند؟/ خانواده‌های شهری ۲۴ درصد درآمد را مصرف خوراک و دخانیات می‌کنند

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، براساس اعلام وزارت کار در سال ۹۷، درآمد کل سالیانه خانواده‌های شهری ۴۳۴۹۰۵ هزار ریال و درآمد کل خانواده‌های روستایی ۲۳۳۱۱۴ هزار ریال بود که این رقم برای خانواده‌های شهری رشد ۱۸.۵ درصدی و برای خانواده‌های روستایی رشد ۱۵.۵ درصدی را نشان می‌دهد.

در سال ۹۷، خانواده‌های شهری به طور متوسط ۳۹۳۲۲۷ هزار ریال و خانواده‌های روستایی ۲۱۴۴۷۲ هزار ریال برای خرید کالا و خدمات مصرفی هزینه کرده اند.

این رقم برای خانواده‌های شهری رشد ۱۹.۳ درصدی و برای خانواده‌های روستایی رشد ۲۰ درصدی را نسبت به سال ۹۶ نشان می‌دهد. براساس اعلام آمار‌ها یک خانواده تهرانی بیشترین هزینه‌ها را در طول یک سال پرداخت می‌کند.

در سال ۹۷، متوسط هزینه‌های یک خانواده تهرانی ۵۸۴۶۶۷ هزار ریال بوده است. بعد از تهران، استان‌های البرز با متوسط هزینه ۴۳۲۵۰۹ هزار ریال و استان کهگیلویه وبویر احمد با متوسط هزینه ۳۹۰۶۴۸ هزار ریال بیشترین هزینه‌های مصرفی را در طول سال داشتند.

استان کرمان با ۲۳۷۴۱۵ هزار ریال، استان خراسان جنوبی با ۲۴۱۴۳۶ هزار ریال و استان آذربایجان غربی با ۲۵۱۷۰۹ هزار ریال کمترین میزان هزینه‌ها را در طول یک سال دارند.

در بین خانواده‌های روستایی، استان البرز با ۳۲۱۳۵۷ هزار ریال، استان مازنداران با ۳۱۴۹۲۶ هزار ریال و استان یزد با ۲۹۹۷۵۷ هزار ریال بیشترین هزینه را برای خرید و بهرمندی از کالا‌ها و خدمات مصرفی پرداخت می‌کنند.

خانواده‌های روستایی استان‌های سیستان و بلوچستان با ۵۹۵۸۳ هزار ریال، استان کرمان با ۱۵۷۲۱۴ هزار ریال و استان خراسان جنوبی با ۱۲۷۲۴۲ هزار ریال کمترین هزینه را برای برای خرید و بهرمندی از کالا‌ها و خدمات مصرفی پرداخت می‌کنند.

تهران پر هزینه‌ترین شهر کشور/ خانواده‌های شهری ۲۴ درصد درآمد را مصرف خوراک و دخانیات می‌کنند

متوسط هزینه کل، خوراکی و دخانی، غیر خوراکی خالص و ناخاص خانواده های روستایی و شهری

سهم هزینه خوراکی و دخانی و هزینه‌های غیر خوراکی یک خانواده شهر از کل درآمد به ترتیب ۲۴ و ۷۶ درصد است.

همچنین سهم هزینه‌های خوراکی و دخانی یک خانواده روستایی از کل درآمد ۳۷.۴ درصد و هزینه‌های غیر خوراکی از کل درآمد ۶۲.۶ درصد است.

پ
نظرات و تجربیات شما
نام:
ایمیل:
سایت شما:
* نظری شما:
قوانین ارسال نظر
قوانین ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت < <دیوار خبر>>مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

ALLCHANNELS

You can now follow us on telegram channel.

JOIN CHANNEL
CLOSE